Highlights
KLSE: NEXGRAM (0096)       NEXGRAM HOLDINGS BHD ACE : Telco&Media
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.005   -0.005 (50.00%)  0.005 - 0.005  20,000
Trade this stock with up to 3 x trading limit. Find out more.

Financials


Market Cap: 22 Million

Market Cap 22 Million
NOSH 4,417 Million

Latest Audited Result:  31-Jul-2021

Latest Audited Result: 31-Jul-2021
Announcement Date 30-Nov-2021
Next Audited Result: 31-Jul-2022
Est. Ann. Date: 30-Nov-2022
Est. Ann. Due Date: 27-Jan-2023

Latest Quarter:  30-Apr-2022 [#3]

Latest Quarter: 30-Apr-2022 [#3]
Announcement Date 30-Jun-2022
Next Quarter: 31-Jul-2022
Est. Ann. Date: 01-Oct-2022
Est. Ann. Due Date: 29-Sep-2022
QoQ | YoY   -828.78%  |    -223.05%

Annual (Unaudited) ( EPS: -0.11, P/E: -4.36 )

Revenue | NP to SH 75,077  |  -5,060
RPS | P/RPS 1.70 Cent  |  0.29
EPS | P/E | EY -0.11 Cent  |  -4.36  |  -22.91%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.03  |  0.20
YoY   91.82%
NP Margin | ROE -6.64%  |  -4.51%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2021  |  01-Oct-2021

T4Q Result ( EPS: -0.18, P/E: -2.76 )

Revenue | NP to SH 27,992  |  -7,991
RPS | P/RPS 0.63 Cent  |  0.79
EPS | P/E | EY -0.18 Cent  |  -2.76  |  -36.19%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.02  |  0.22
QoQ | YoY   -38.13%  |    87.19%
NP Margin | ROE -35.17%  |  -7.91%
F.Y. | Ann. Date 30-Apr-2022  |  30-Jun-2022

Annualized Result ( EPS: -0.18, P/E: -2.72 )

Revenue | NP to SH 35,829  |  -8,110
RPS | P/RPS 0.81 Cent  |  0.62
EPS | P/E | EY -0.18 Cent  |  -2.72  |  -36.73%
DPS | DY | Payout % -
NAPS | P/NAPS -
QoQ | YoY   -71.98%  |    -114.57%
NP Margin | ROE -25.73%  |  -8.03%
F.Y. | Ann. Date 30-Apr-2022  |  30-Jun-2022


Hints :
Click the QoQ or YoY on table to view the QoQ or YoY Financial Result page.

Click here to modify the Visible Columns.

Date Financial Result Financial Ratio Per Share Item Performance Valuation (End of Quarter) Valuation (Ann. Date)
F.Y. Ann. Date Quarter # Revenue PBT NP NP to SH Div Net Worth Div Payout % NP Margin ROE NOSH RPS Adj. RPS EPS Adj. EPS DPS Adj. DPS NAPS Adj. NAPS QoQ YoY EOQ Date EOQ Price EOQ P/RPS EOQ P/EPS EOQ P/NAPS EOQ EY EOQ DY ANN Date ANN Price ANN P/RPS ANN P/EPS ANN P/NAPS ANN EY ANN DY
31-Jul-2022 30-Jun-2022 30-Apr-2022 3 9,016 -4,030 -4,027 -3,195 - 101,056 - % -44.67% -3.16% 4,835,224 0.19 0.20 -0.07 -0.07 0.00 0.00 0.0209 0.02   -828.78%   -223.05% 29-Apr-2022 0.015 8.04 -22.70 0.72 -4.41% 0.00% 0.015 8.04 -22.70 0.72 -4.41% 0.00%
31-Jul-2022 31-Mar-2022 31-Jan-2022 2 9,249 -771 -769 -344 - 103,215 - % -8.31% -0.33% 4,587,349 0.20 0.21 -0.01 -0.01 0.00 0.00 0.0225 0.02   82.09%   -142.00% 31-Jan-2022 0.015 7.44 -200.03 0.67 -0.50% 0.00% 31-Mar-2022 0.01 4.96 -133.35 0.44 -0.75% 0.00%
31-Jul-2022 30-Dec-2021 31-Oct-2021 1 8,607 -2,705 -2,674 -1,921 - 109,577 - % -31.07% -1.75% 4,331,120 0.20 0.19 -0.04 -0.04 0.00 0.00 0.0253 0.02   24.10%   27.92% 29-Oct-2021 0.02 10.06 -45.09 0.79 -2.22% 0.00% 30-Dec-2021 0.015 7.55 -33.82 0.59 -2.96% 0.00%
31-Jul-2021 01-Oct-2021 31-Jul-2021 4 1,120 -1,722 -2,376 -2,531 - 112,139 - % -212.14% -2.26% 3,617,393 0.03 0.03 -0.07 -0.06 0.00 0.00 0.0310 0.03   -155.92%   95.75% 30-Jul-2021 0.025 80.75 -35.73 0.81 -2.80% 0.00% 01-Oct-2021 0.025 80.75 -35.73 0.81 -2.80% 0.00%
31-Jul-2021 30-Jun-2021 30-Apr-2021 3 27,717 -1,201 -1,201 -989 - 107,925 - % -4.33% -0.92% 2,393,026 1.16 0.63 -0.04 -0.02 0.00 0.00 0.0451 0.02   -220.76%   -50.76% 30-Apr-2021 0.04 3.45 -96.79 0.89 -1.03% 0.00% 30-Jun-2021 0.03 2.59 -72.59 0.67 -1.38% 0.00%
31-Jul-2021 31-Mar-2021 31-Jan-2021 2 33,294 1,410 1,406 819 - 106,661 - % 4.22% 0.77% 2,370,245 1.40 0.75 0.03 0.02 0.00 0.00 0.0450 0.02   130.73%   150.00% 29-Jan-2021 0.04 2.85 115.76 0.89 0.86% 0.00% 31-Mar-2021 0.05 3.56 144.70 1.11 0.69% 0.00%
31-Jul-2021 30-Dec-2020 31-Oct-2020 1 12,946 -2,838 -2,814 -2,665 - 108,827 - % -21.74% -2.45% 2,230,081 0.58 0.29 -0.12 -0.06 0.00 0.00 0.0488 0.02   95.53%   -4,077.61% 30-Oct-2020 0.035 6.03 -29.29 0.72 -3.41% 0.00% 30-Dec-2020 0.045 7.75 -37.66 0.92 -2.66% 0.00%
31-Jul-2020 29-Sep-2020 31-Jul-2020 4 15,839 -59,974 -59,068 -59,568 - 91,013 - % -372.93% -65.45% 2,661,204 0.60 0.36 -2.24 -1.35 0.00 0.00 0.0342 0.02   -8,980.49%   -159.14% 30-Jul-2020 0.055 9.24 -2.46 1.61 -40.70% 0.00% 29-Sep-2020 0.045 7.56 -2.01 1.32 -49.74% 0.00%
31-Jul-2020 30-Jun-2020 30-Apr-2020 3 4,497 -1,195 -1,188 -656 - 148,919 - % -26.42% -0.44% 2,071,204 0.22 0.10 -0.03 -0.01 0.00 0.00 0.0719 0.03   59.95%   -136.75% 30-Apr-2020 0.015 6.91 -47.36 0.21 -2.11% 0.00% 30-Jun-2020 0.025 11.51 -78.93 0.35 -1.27% 0.00%
31-Jul-2020 30-Mar-2020 31-Jan-2020 2 8,938 -1,572 -1,714 -1,638 - 147,262 - % -19.18% -1.11% 2,071,204 0.43 0.20 -0.08 -0.04 0.00 0.00 0.0711 0.03   -2,544.78%   67.76% 31-Jan-2020 0.015 3.48 -18.97 0.21 -5.27% 0.00% 30-Mar-2020 0.005 1.16 -6.32 0.07 -15.82% 0.00%
31-Jul-2020 30-Dec-2019 31-Oct-2019 1 12,003 477 500 67 - 125,514 - % 4.17% 0.05% 2,071,204 0.58 0.27 0.00 0.00 0.00 0.00 0.0606 0.03   100.29%   106.96% 31-Oct-2019 0.015 2.59 463.70 0.25 0.22% 0.00% 30-Dec-2019 0.01 1.73 309.13 0.17 0.32% 0.00%
31-Jul-2019 30-Sep-2019 31-Jul-2019 4 16,015 -21,607 -23,199 -22,987 - 12,339,400 - % -144.86% -0.19% 2,053,144 0.78 0.36 -1.12 -0.52 0.00 0.00 6.0100 2.79   -1,387.79%   52.72% 31-Jul-2019 0.015 1.92 -1.34 0.00 -74.64% 0.00% 30-Sep-2019 0.015 1.92 -1.34 0.00 -74.64% 0.00%
31-Jul-2019 28-Jun-2019 30-Apr-2019 3 15,674 1,485 1,493 1,785 - 14,789,558 - % 9.53% 0.01% 2,017,675 0.78 0.35 0.09 0.04 0.00 0.00 7.3300 3.35   135.14%   159.26% 30-Apr-2019 0.02 2.57 22.61 0.00 4.42% 0.00% 28-Jun-2019 0.015 1.93 16.96 0.00 5.90% 0.00%
31-Jul-2019 22-Mar-2019 31-Jan-2019 2 15,001 458 451 -5,080 - 14,446,936 - % 3.01% -0.04% 1,973,625 0.76 0.34 0.01 -0.12 0.00 0.00 7.3200 3.27   -427.52%   -52.37% 31-Jan-2019 0.015 1.97 -5.83 0.00 -17.16% 0.00% 22-Mar-2019 0.015 1.97 -5.83 0.00 -17.16% 0.00%
31-Jul-2019 28-Dec-2018 31-Oct-2018 1 11,651 -624 -587 -963 - 14,928,214 - % -5.04% -0.01% 1,926,221 0.60 0.26 -0.05 -0.02 0.00 0.00 7.7500 3.38   98.02%   66.76% 31-Oct-2018 0.02 3.31 -40.00 0.00 -2.50% 0.00% 28-Dec-2018 0.02 3.31 -40.00 0.00 -2.50% 0.00%
31-Jul-2018 02-Oct-2018 31-Jul-2018 4 13,246 -41,116 -48,651 -48,620 - 142,645 - % -367.29% -34.08% 1,896,876 0.70 0.30 -2.56 -1.10 0.00 0.00 0.0752 0.03   -1,514.21%   -554.81% 31-Jul-2018 0.03 4.30 -1.17 0.40 -85.44% 0.00% 02-Oct-2018 0.025 3.58 -0.98 0.33 -102.53% 0.00%
31-Jul-2018 27-Jun-2018 30-Apr-2018 3 11,472 -10,224 -3,031 -3,012 - 187,522 - % -26.42% -1.61% 1,865,896 0.61 0.26 -0.16 -0.07 0.00 0.00 0.1005 0.04   9.66%   -987.36% 30-Apr-2018 0.065 10.57 -40.27 0.65 -2.48% 0.00% 27-Jun-2018 0.035 5.69 -21.68 0.35 -4.61% 0.00%
31-Jul-2018 30-Mar-2018 31-Jan-2018 2 10,339 -3,856 -3,857 -3,334 - 18,808,232 - % -37.31% -0.02% 1,865,896 0.55 0.23 -0.18 -0.08 0.00 0.00 10.0800 4.26   -15.08%   46.11% 30-Jan-2018 0.035 6.32 -19.59 0.00 -5.11% 0.00% 30-Mar-2018 0.05 9.02 -27.98 0.00 -3.57% 0.00%
31-Jul-2018 29-Dec-2017 31-Oct-2017 1 10,581 -2,384 -2,338 -2,897 - 19,405,318 - % -22.10% -0.01% 1,865,896 0.57 0.24 -0.16 -0.07 0.00 0.00 10.4000 4.39   60.98%   -25.90% 31-Oct-2017 0.035 6.17 -22.54 0.00 -4.44% 0.00% 29-Dec-2017 0.035 6.17 -22.54 0.00 -4.44% 0.00%
31-Jul-2017 29-Sep-2017 31-Jul-2017 4 18,561 -1,736 -7,186 -7,425 - 19,853,135 - % -38.72% -0.04% 1,865,896 0.99 0.42 -0.40 -0.17 0.00 0.00 10.6400 4.49   -2,580.51%   41.76% 31-Jul-2017 0.04 4.02 -10.05 0.00 -9.95% 0.00% 29-Sep-2017 0.04 4.02 -10.05 0.00 -9.95% 0.00%
31-Jul-2017 23-Jun-2017 30-Apr-2017 3 11,511 -437 -519 -277 - 208,234 - % -4.51% -0.13% 1,865,896 0.62 0.26 -0.01 -0.01 0.00 0.00 0.1116 0.05   95.52%   92.46% 28-Apr-2017 0.045 7.29 -303.12 0.40 -0.33% 0.00% 23-Jun-2017 0.045 7.29 -303.12 0.40 -0.33% 0.00%
31-Jul-2017 31-Mar-2017 31-Jan-2017 2 9,659 -6,933 -6,927 -6,187 - 209,353 - % -71.72% -2.96% 1,865,896 0.52 0.22 -0.33 -0.14 0.00 0.00 0.1122 0.05   -168.88%   -125.76% 31-Jan-2017 0.035 6.76 -10.56 0.31 -9.47% 0.00% 31-Mar-2017 0.055 10.62 -16.59 0.49 -6.03% 0.00%
31-Jul-2017 12-Jan-2017 31-Oct-2016 1 13,432 -2,257 -2,219 -2,301 - 214,204 - % -16.52% -1.07% 1,865,896 0.72 0.30 -0.12 -0.05 0.00 0.00 0.1148 0.05   81.95%   -159.02% 31-Oct-2016 0.045 6.25 -36.49 0.39 -2.74% 0.00% 12-Jan-2017 0.045 6.25 -36.49 0.39 -2.74% 0.00%
31-Jul-2016 30-Sep-2016 31-Jul-2016 4 9,470 -13,926 -13,605 -12,750 - 21,706,200 - % -143.66% -0.06% 1,860,000 0.51 0.21 -0.68 -0.29 - - 11.6700 4.91   -246.94%   -2,385.38% 29-Jul-2016 0.05 9.82 -7.29 0.00 -13.71% 0.00% 30-Sep-2016 0.045 8.84 -6.56 0.00 -15.23% 0.00%
31-Jul-2016 29-Jun-2016 30-Apr-2016 3 13,644 -3,910 -3,910 -3,675 - 225,828 - % -28.66% -1.63% 1,837,499 0.74 0.31 -0.20 -0.08 0.00 0.00 0.1229 0.05   -115.30%   -279.62% 29-Apr-2016 0.055 0.01 -0.03 0.45 -3,636.15% 0.00% 29-Jun-2016 0.055 0.01 -0.03 0.45 -3,636.15% 0.00%
30-Apr-2016 29-Mar-2016 31-Jan-2016 2 25,177 24,137 23,978 24,014 - 232,321 - % 95.24% 10.34% 1,861,550 1.35 0.57 1.29 0.54 0.00 0.00 0.1248 0.05   515.90%   603.81% 29-Jan-2016 0.065 4.81 5.04 0.52 19.85% 0.00% 29-Mar-2016 0.06 4.44 4.65 0.48 21.50% 0.00%
30-Apr-2016 31-Dec-2015 31-Oct-2015 2 31,007 4,226 4,226 3,899 - 253,435 - % 13.63% 1.54% 1,856,666 1.67 0.70 0.21 0.09 0.00 0.00 0.1365 0.06   860.04%   55,800.00% 30-Oct-2015 0.075 4.49 35.71 0.55 2.80% 0.00% 31-Dec-2015 0.095 5.69 45.24 0.70 2.21% 0.00%
30-Apr-2016 30-Sep-2015 31-Jul-2015 26,768 -424 -431 -513 - 226,745 - % -1.61% -0.23% 1,710,000 1.57 0.61 -0.03 -0.01 0.00 0.00 0.1326 0.05   -125.07%   -134.36% 31-Jul-2015 0.095 6.07 -316.67 0.72 -0.32% 0.00% 30-Sep-2015 0.07 4.47 -233.33 0.53 -0.43% 0.00%
30-Apr-2015 30-Jun-2015 30-Apr-2015 18,378 6,223 1,109 2,046 - 198,937 - % 6.03% 1.03% 1,485,714 1.24 0.42 0.11 0.05 0.00 0.00 0.1339 0.05   -40.04%   -77.11% 30-Apr-2015 0.115 9.30 83.51 0.86 1.20% 0.00% 30-Jun-2015 0.10 8.08 72.62 0.75 1.38% 0.00%
30-Apr-2015 24-Mar-2015 31-Jan-2015 3 66,792 4,680 4,677 3,412 - 201,604 - % 7.00% 1.69% 1,483,478 4.50 1.51 0.23 0.08 0.00 0.00 0.1359 0.05   48,842.86%   55.73% 30-Jan-2015 0.075 1.67 32.61 0.55 3.07% 0.00% 24-Mar-2015 0.115 2.55 50.00 0.85 2.00% 0.00%
30-Apr-2015 30-Dec-2014 31-Oct-2014 2 24,975 1,254 1,254 -7 - 217,314 - % 5.02% 0.00% 1,658,888 1.51 0.57 0.00 0.00 0.00 0.00 0.1310 0.05   -100.47%   -100.51% 31-Oct-2014 0.115 7.64 -27,253.18 0.88 0.00% 0.00% 30-Dec-2014 0.07 4.65 -16,588.89 0.53 -0.01% 0.00%
30-Apr-2015 30-Sep-2014 31-Jul-2014 1 24,229 2,010 2,010 1,493 - 215,489 - % 8.30% 0.69% 1,658,888 1.46 0.55 0.09 0.03 0.00 0.00 0.1299 0.05   -83.29%   -2.10% 31-Jul-2014 0.12 8.22 133.33 0.92 0.75% 0.00% 30-Sep-2014 0.125 8.56 138.89 0.96 0.72% 0.00%
30-Apr-2014 30-Jun-2014 30-Apr-2014 4 22,154 9,876 9,876 8,937 - 122,766 - % 44.58% 7.28% 940,736 2.35 0.50 0.95 0.20 0.00 0.00 0.1305 0.03   307.90%   231.12% 30-Apr-2014 0.12 5.10 12.63 0.92 7.92% 0.00% 30-Jun-2014 0.11 4.67 11.58 0.84 8.64% 0.00%
30-Apr-2014 28-Mar-2014 31-Jan-2014 3 27,832 2,202 2,196 2,191 - 207,976 - % 7.89% 1.05% 842,692 3.30 0.63 0.26 0.05 0.00 0.00 0.2468 0.05   59.46%   12.59% 30-Jan-2014 0.08 2.42 30.77 0.32 3.25% 0.00% 28-Mar-2014 0.13 3.94 50.00 0.53 2.00% 0.00%
30-Apr-2014 26-Dec-2013 31-Oct-2013 2 27,084 1,450 1,451 1,374 - 128,305 - % 5.36% 1.07% 654,285 4.14 0.61 0.21 0.03 0.00 0.00 0.1961 0.03   -9.90%   -4.65% 31-Oct-2013 0.09 2.17 42.86 0.46 2.33% 0.00% 26-Dec-2013 0.075 1.81 35.71 0.38 2.80% 0.00%
30-Apr-2014 26-Sep-2013 31-Jul-2013 1 24,979 1,424 1,424 1,525 - 75,325 - % 5.70% 2.02% 462,121 5.41 0.57 0.33 0.03 0.00 0.00 0.1630 0.02   -43.50%   16.86% 31-Jul-2013 0.085 1.57 25.76 0.52 3.88% 0.00% 26-Sep-2013 0.085 1.57 25.76 0.52 3.88% 0.00%
30-Apr-2013 28-Jun-2013 30-Apr-2013 4 26,509 1,927 1,897 2,699 - 75,445 - % 7.16% 3.58% 458,076 5.79 0.60 0.59 0.06 0.00 0.00 0.1647 0.02   38.69%   90.34% 30-Apr-2013 0.085 1.47 14.43 0.52 6.93% 0.00% 28-Jun-2013 0.085 1.47 14.43 0.52 6.93% 0.00%
30-Apr-2013 21-Mar-2013 31-Jan-2013 3 19,003 1,874 1,874 1,946 - 82,753 - % 9.86% 2.35% 486,499 3.91 0.43 0.40 0.04 0.00 0.00 0.1701 0.02   35.05%   -3.52% 31-Jan-2013 0.095 2.43 23.75 0.56 4.21% 0.00% 21-Mar-2013 0.085 2.18 21.25 0.50 4.71% 0.00%
30-Apr-2013 24-Dec-2012 31-Oct-2012 2 17,558 1,396 1,510 1,441 - 78,046 - % 8.60% 1.85% 464,838 3.78 0.40 0.31 0.03 0.00 0.00 0.1679 0.02   10.42%   465.10% 31-Oct-2012 0.12 3.18 38.71 0.71 2.58% 0.00% 24-Dec-2012 0.10 2.65 32.26 0.60 3.10% 0.00%
30-Apr-2013 01-Oct-2012 31-Jul-2012 1 16,607 1,395 1,305 1,305 - 104,897 - % 7.86% 1.24% 621,428 2.67 0.38 0.21 0.03 0.00 0.00 0.1688 0.02   -7.97%   -61.30% 31-Jul-2012 0.10 3.74 47.62 0.59 2.10% 0.00% 01-Oct-2012 0.09 3.37 42.86 0.53 2.33% 0.00%

PBT = Profit before Tax, NP = Net Profit, NP to SH = Net Profit Attributable to Shareholder, Div = Dividend, NP Margin = Net Profit Margin, ROE = Return on Equity, NOSH = Number of Shares, RPS = Revenue per Share, EPS = Earning Per Share, DPS = Dividend Per Share, NAPS = Net Asset Per Share, EOQ = End of Quarter, ANN = Announcement, P/RPS = Price/Revenue per Share, P/EPS = Price/Earning per Share, P/NAPS = Price/Net Asset per Share, EY = Earning Yield, DY = Dividend Yield.


NOSH is estimated based on the NP to SH and EPS. Div is an estimated figure based on the DPS and NOSH. Net Worth is an estimated figure based on the NAPS and NOSH.

Div Payout %, NP Margin, ROE, DY, QoQ Δ & YoY Δ figures in Percentage; RPS, EPS & DPS's figures in Cent; and NAPS's figures in Dollar.

All figures in '000 unless specified.


Analyze this stock with MQ Trader system
  46 people like this.
 
zzzzzzz Terus lah mimpi
28/07/2022 5:19 PM
zzzzzzz Ini rubbish kounter
28/07/2022 5:20 PM
zzzzzzz Sapulah tunggu apa sangat murah already nanti jadi toilet papers saja
28/07/2022 5:23 PM
zzzzzzz Semua sedia angpow putih
29/07/2022 11:13 AM
cK1973 tunggu 0.005,
kalau dapat bolehlah jual kat 0.01.
100% gain jugak ma ....
Hibernasi dululah....
29/07/2022 12:32 PM
zzzzzzz Guna otak sikit 0.005 lu boleh dapat . kounter ni dah turun bawah lagi .jangan mimpi kawan
29/07/2022 1:30 PM
zzzzzzz Jangan bazir masa kat ni kounter tipu .dah untung banyak ialah ARITA INSIDER SAJA
29/07/2022 1:31 PM
Ronggeng74 Posted by zzzzzzz > 2 days ago | Report Abuse

Jangan bazir masa kat ni kounter tipu .dah untung banyak ialah ARITA INSIDER SAJA
_________________
@zzzzzzz
Betul ini kaunter tipu, I sangkut 180k++, you sangkut berapa banyak kawan? Mesti lagi Banyak Dari I Kan?
31/07/2022 2:33 PM
zzzzzzz Saya dah habis jual 0.025.dah rugi banyak.
31/07/2022 9:09 PM
zzzzzzz Kounter MCM ni rubbish pun boleh masuk 180k .hahaha
31/07/2022 9:10 PM
zzzzzzz Lama dulu dah cakap bbbukimak ARITA insider yang untung saja .
31/07/2022 9:11 PM
riduan88 hmmm...pk balik nak cut lost pun macam sakit, sbb terlampau besar kerugian.. aku rase aku hold je lah....kalau delisted pun nak buat mcm mana, dah takde rezeki kat kaunter ni..
02/08/2022 10:53 AM
riduan88 yg kau ni zzzzzzz, menghasut org supaya tinggalkan company ni....aku labur tak la bnyak mana, ade la 100k @ 5sen........kalau ko hasut orang suruh jual bagai....bapak kau nak ganti kerugian ke pundek...????
02/08/2022 11:49 AM
riduan88 Lagi 1, kenapa semua komen kau sebanyak 1,467 post semua di nexgram, takde pun pada forum saham yg lain??? kau diupah ke???
02/08/2022 11:50 AM
zzzzzzz Saya diupah oleh haji .hahahah
Saya komen sini ialah tak nak kounter ni tipu lagi pelabur lain.
Tak nak tengok apa lannnnjiaoa cikgu cakap MCM gem kounter
02/08/2022 12:05 PM
zzzzzzz Saya komen kounter ni tipu pelabur ada salahkah .yang mana MOU bukan tipu punya atoi dah jadi punya
02/08/2022 12:07 PM
zzzzzzz Saya dah rugi so nak tengok kounter bankrup saja heheheh
02/08/2022 12:08 PM
zzzzzzz Kounter baru o. Kou diupah MZM kah
02/08/2022 12:12 PM
riduan88 Saya dah rugi so nak tengok kounter bankrup saja heheheh
-------------------
habis kalau semua pelabur rugi, moyang kau nak ganti rugi ke? cara ko cakap macam meyamar punya orang!!!
02/08/2022 1:04 PM
whistlebower99 FOR NEWBIES

MERIDIAN is the latest high NOSH low price penny stock proposing to do shares consolidation !!!
Announcement dated 2 August 2022

===================
Be careful trading high NOSH low price penny stocks

Directors have power to propose shares consolidation to trim down your shareholdings by many times and raise more fund via rights issue with free warrants

List of penny stocks with shares consolidation:-

2022 - LKL, IMPIANA, YONGTAI, VSOLAR, FAST, DIGISTA, MTRONIC, AGES, IDMENSN, KANGER, AAX,

BEFORE 2022 - PWORTH, PDZ, LAMBO, PASUKGB, MTOUCHE, SANICHI, VC, TRIVE, VINVEST, ICON, MLAB, NETX,.........

====================
TAYOR, set realistic target, don't be caught with shares consolidation
03/08/2022 12:23 AM
zzzzzzz Delisted soon rubbish
03/08/2022 9:28 AM
MZM2511 REMINDER..

ANYWAY, As claimed by scenery:
... Con liar stockraider aka whistlebower99 aka thehoff spamming all penny stocks here n in FB GorengGroupFB. He non stop since early 2021 days n nights, working very hard for syndicates to collect at low n causes all penny stock lost above 5,000% - 10,000%

He use company PP to spam down price even after those have alredi consolidated n RI, until they fall below consol price. Ridiculously. This conman has caused millions of people losing huge yet he say he help newbies.
03/08/2022 11:02 AM
zzzzzzz Bundeko cikgu dah mari balik .habislah
03/08/2022 7:01 PM
riduan88 Bundeko cikgu dah mari balik .habislah
----------------------------
ko tak payah menyamar jadi cina lah!!!! buruk doh, tak jadi langsung..
04/08/2022 8:47 AM
zzzzzzz Dari 0.050 promo sampai 0.005 lagi cakap kounter ni gem saja .very funny
04/08/2022 8:51 AM
zzzzzzz Lagi upah satu lagi sooozzaaai mari komen hahahah
04/08/2022 8:52 AM
riduan88 aku rase ko dengan whistleblower99 satu gang, gang yg sangat2 jahat dan berhati busuk......bangkai lagi wangi tau....ye la, ade je kaunter jejak setengah sen, tapi kenapa ko tak serang sana???? nampak sangat sebenarnya ko ni tengah buy que setengah sen.....senang je nak baca pelabur murahan macam ko ni...
04/08/2022 8:58 AM
zzzzzzz Hahaha lama dulu ku taoke pun cakap saya que buy 0.025 dan 0.030 sampai sekarang lagi cakap saya que 0.005 hahah
04/08/2022 9:01 AM
zzzzzzz Jadi toilet papers nanti
04/08/2022 9:02 AM
zzzzzzz Saya busuk hati saya hari hari callbuy lah .saya hari-hari panggil tak buy ,jangan kasih bundek cikgu kasih tipu saja
04/08/2022 9:03 AM
riduan88 yang adalah masalah kau sebenarnya, semua post kau ade dalam nexgram, dekat tempat lain takde, ko ni siapa yg upah sebenarnya???
04/08/2022 9:05 AM
zzzzzzz Begitu baik sapulah 100kagi 0.010. average price lah hahaha
04/08/2022 9:06 AM
zzzzzzz Sya diupah ARITA.
U diupah MZM kah
04/08/2022 9:07 AM
zzzzzzz Guna balik ampun Dr warrant lah lu
04/08/2022 9:08 AM
riduan88 haha, memang dasar manusia upahan, kalau tak takkan la sanggup post beribu kali....manusia normal takkan berbuat begitu
04/08/2022 9:58 AM
zzzzzzz Hahaha senang tak buat apa ,komen sinilol
04/08/2022 10:00 AM
riduan88 ko ni gila zzzzzzz
04/08/2022 10:01 AM
zzzzzzz Haha ia saya gila tapi gila pun senang sembang sini hahah
04/08/2022 10:02 AM
riduan88 sindiket mcm kau layaknya m@mpus kena sakit jantung zzzzzz,...
04/08/2022 10:07 AM
zzzzzzz Haha suka la lu cakap apa
04/08/2022 10:08 AM
riduan88 nak beratur setengah sen le tue, dasar sindiket...suka menangguk di air yg keruh
04/08/2022 10:08 AM
zzzzzzz Delisted soon rubbish ni
04/08/2022 10:09 AM
zzzzzzz Ia saya beratur 0.005 .ini MCM ok?? Haha
04/08/2022 10:09 AM
zzzzzzz Mana pergi o sembang lah
04/08/2022 10:20 AM
cK1973 1/2c to 1c = 100% gain ma....
Q up first....kikikiki
04/08/2022 1:45 PM
zzzzzzz Delisted soon
09/08/2022 12:04 PM
zzzzzzz MOU ALI MAMA dah mahu mari.
09/08/2022 12:27 PM
cK1973 tengok KTB dulu...
ni tidur lagi....
09/08/2022 4:29 PM
cK1973 1/2c pun tak bagi chance beli....teruk betul operators di sini...
1/2c to 1c 100% gain ma....
10/08/2022 10:31 AM
riduan88 Delisted soon
---------------------
kenapa pula mahu delisted, boleh bagi bukti ini company mau delisted????
10/08/2022 11:23 AM